Tietosuojaseloste

Tietosuojaseloste

ruumishuone.fi sivuston tietosuojaseloste.

Rekisterinpitäjä ja siitä vastaava: Tmi urheiluhieroja Antti Heikkinen (2526442-4). Voit kysyä lisää tietosuojasta sähköpostilla: asiakaspalvelu@ruumishuone.fi

Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus: Oikeusperuste henkilötietojen käsittelylle on tilauksen yhteydessä tehtävä kauppa- ja toimitusehtojen hyväksyminen. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus on tilattujen tuotteiden toimitus ja mahdollisten ongelmatilanteiden ratkaisu.

Kerättävät tiedot: Asiakkaan etu- ja sukunimi, Sähköpostiosoite, Postiosoite, Puhelinnumero, Rekisteriin tallennettavat tiedot saadaan asiakkaalta tilauksen yhteydessä verkkokaupan kassa-sivulla täytettävästä tilauslomakkeesta.

Tietojen käyttö: Tietoja käytetään vain ja ainoastaan tilauksen lähettämiseen ja maksamiseen. Maksutiedot siirtyvät maksunvälittäjämme Paytrail Oy:n tietojärjestelmään. Muille kolmansille osapuolille tietoja ei jaeta. Säilytämme asiakastietoja kirjanpitolain vaatiman 5 vuotta. Tmi urheiluhieroja Antti Heikkisen tallessa oleviin tietoihin pääsee käsiksi vain henkilöt, jotka hallitsevat sivustoa.

Tiedot ovat hyvin suojattuna. Mahdollisen tietomurron yhteydessä asiasta tiedotetaan henkilöitä, joiden tiedot ovat saattaneet vuotaa. Tietojen korjaaminen: Rekisterissä olevilla henkilöillä on oikeus muuttaa ja tarkistaa tietojaan. Rekisteristä voidaan myös poistaa tietoja tietyissä tapauksissa. Jos haluat näin toimittavan, ole yhteydessä yritykseen sähköpostilla, (asiakaspalvelu@ruumishuone.fi) ja rekisterivastaava ottaa sinuun yhteyttä lyhyen ajan kuluessa. Jos asiasi koskee tietojesi muuttamista/poistamista, älä laita tietoja tähän sähköpostiin vaan rekisterivastaava ottaa sinuun yhteyttä yksityisesti.