Käyttöehdot

Käyttöehdot

Käyttöehdot: Sivusto ruumishuone.fi sekä oppiminen.ruumishuone.fi on tmi urheiluhieroja Antti Heikkinen (2526442-4) omaisuutta. Sivustoa ei saa muokata tai käyttää muuten kuin tämän sopimuksen puitteissa, ilman tmi urheiluhieroja Antti Heikkinen valtuutusta. Tarjoamme sinulle palveluita tämän sopimuksen mukaisten ilmoitusten ehtojen mukaisesti. Lisäksi noudatat tällaisiin palveluihin sovellettavia sääntöjä, ohjeita, käytäntöjä ja ehtoja ennen niiden käyttöä.

Pidätämme oikeuden muuttaa tätä sivustoa ja näitä ehtoja. Ennen kuin jatkat, lue tämä sopimus, koska selaaminen tai muuten käyttö osoittaa suostumuksesi kaikkiin tämän sopimuksen ehtoihin.

Ruumishuone ei ole vastuussa menetyksistä, oikeudenkäynneistä, vaateista, kanteista, vaatimuksista, tai kustannuksista taikka vahingosta, olivat ne mitä tahansa tai aiheutuivat ne sitten miten tahansa, jotka johtuvat joko suoraan tai välillisesti yhteydestä Ruumishuone:n julkaisemaan avoimeen tai maksulliseen dataan tai Ruumishuone:n julkaiseman avoimen tai maksullisen datan käytöstä.

Ruumishuoneen verkkokurssin materiaalien avulla tapahtuva hieronta tehdään omalla vastuulla.

Et saa lähettää, levittää tai muuten julkaista tämän sivuston välityksellä sisältöä, tietoja tai muuta materiaalia, joka sisältää virheitä, viruksia, matoja, ansaovia, troijalaisia ​​tai muita haitallisia koodeja tai ominaisuuksia; (b) on herjaavaa, uhkaavaa, loukkaavaa, säädytöntä, pornografista, syrjivää tai voi aiheuttaa minkään siviili- tai rikosoikeudellisen vastuun Suomen lakien tai minkä tahansa muun mahdollisen sovellettavan maan lakien nojalla; tai (c) loukkaa tai loukkaa minkään henkilön tekijänoikeuksia, patentteja, tavaramerkkejä, palvelumerkkejä, liikesalaisuuksia tai muita omistusoikeuksia. ruumishuone.fi voi antaa sinulle tilitunnuksen ja salasanan, jotta voit käyttää tiettyjä tämän sivuston osia. Aina kun käytät salasanaa tai käyttäjätunnusta, sinulla katsotaan olevan valtuudet päästä sivustoon ja käyttää sitä tämän sopimuksen ehtojen mukaisella tavalla, ja tmi urheiluhieroja Antti Heikkinen ei ole velvollisuutta tutkia tällaista sivuston käyttöä. Käyttämällä sivustoa, hyväksyt nämä ehdot ja vakuutat, että olet vähintään 18-vuotias. Jos olet alle 18-vuotias, käytät tätä sivustoa vain vanhemman tai laillisen huoltajan valvonnassa. Näiden ehtojen rajoissa, myönnämme sinulle rajoitetun, peruutettavan, siirrettävän ja ei-yksinoikeudellisen pääsyn sivustolle ja sen käytön näyttämällä sen Internet-selaimessasi. Sivusto on vain ostoksia, opiskelua ja katselua varten. Kaupallinen tai kolmansien osapuolien puolesta käyttäminen on kielletty, ellei siitä ole sovittu etukäteen. Tämän sopimuksen rikkomus johtaa tässä kohdassa myönnetyn lisenssin välittömään peruuttamiseen ilman erillistä ilmoitusta. Ellei yritys etukäteen nimenomaisesti salli etukäteen, kaikki materiaalit, mukaan lukien kuvat, teksti, piirrokset, mallit, kuvakkeet, valokuvat, ohjelmat, musiikkileikkeet tai lataukset, videoleikkeet sekä kirjoitetut ja muut materiaalit, jotka ovat osa tätä sivustoa (yhdessä " Sisältö ”) on tarkoitettu yksinomaan henkilökohtaiseen, ei-kaupalliseen käyttöön. Et saa käyttää kaupallisesti mitään sivustolla olevia tietoja tai käyttää sivustoa minkään muun yrityksen hyödyksi. Pidätämme oikeuden kieltäytyä palvelusta, lopettaa tilit ja / tai peruuttaa tilaukset rajoituksetta jos uskomme, että asiakkaan käyttäytyminen rikkoo sovellettavia lakeja tai on haitallinen etujemme kannalta. Et saa jäljentää, levittää, näyttää, myydä, vuokrata, lähettää, luoda johdannaisteoksia, kääntää, muokata, kääntää, suunnitella, purkaa, purkaa tai muuten hyödyntää tätä sivustoa tai sen osaa, ellei yritys nimenomaisesti salli tätä etukäteen. Olet yksin vastuussa kaikesta pääsystä tälle sivustolle ja sen käytöstä kenen tahansa käyttäessäsi salasanaa ja tunnistetta, joka sinulle on alun perin annettu. Olet yksin vastuussa sinulle osoitetun salasanan ja tunnisteiden turvallisuuden ja luottamuksellisuuden suojaamisesta. Sinun on välittömästi ilmoitettava salasanasi tai henkilöllisyytesi väärin käytöksistä tai muusta tämän sivuston turvallisuuden loukkaamisesta.

Tarjoamme tällä hetkellä kaikille tuotteillemme 30 päivän ilmaisen palautuksen. Palautustilanteessa asiakkaalle ei aiheudu mitään kuluja. Jos haluat palauttaa tuotteen, ole meihin yhteydessä sähköpostitse asiakaspalvelu@ruumishuone.fi

Kaikki sivuistoilla ruumishuone.fi ja Ruumishuoneen dropboxssa: olevat digitaaliset materiaalit ovat tmi urheiluhieroja Antti Heikkinen omaisuutta. Materiaalien kopioiminen sivuilta on ehdottomasti kielletty. Materiaalinen levittäminen ilman tmi urheiluhieroja Antti Heikkinen kirjallista lupaa on ehdottomasti kielletty.